Grattis Far

Jag är så glad för din skull, du lät så glad när du ringde=) Kul att du ska bli säljare nu, som du så länge har pratat om. Jag kommer mer än gärna och köper en bil av dig, gärna en XC90 en röd tack! Lite billigare skadar ju inte=P


Ny väska

image675

image677

Köpte en söt väska idag, tror jag gav 70:-
Alltid kul med en ny =)

Familjemiddag =)

På Söndag kommer Mamma, Pappa, syster och hennes sambo och hälsar på. Ska blir jätte mysigt att det kommer ner till mig i Skövde och hälsar på. Ska bjuda på lite mysmiddag, försöka vara mästerkocken. Har varit och handlat idag och hoppas att det ska falla familjen i smaken. Tänkte bjuda på kokosmjölks-kycklinggryta med wokade grönsaker och nudlar. Recept från Emelie. Hur smarrigt som helst. Sen jag jag fixa lite efterrätt, blir fruktsallad och lite god glass till. Jag ska inte äta glassen, men frukten är okej. Får gå ifrån min lilla mini diet på söndag, men det kan det vara värt, för att ha en trevlig middag, tillsammans med familjen=)

Katta fixar och trixar

Nu är bloggen fixad, med nytt utseende igen=)  Tack vare Katta=) Tack söt! KatarinaZ.blogg.se

Lifhouse



Du vet vem du är! Tack för att du fick mig att lyssna på deras låtar.

FyndFia som alltid....

image671

Mor och jag hittade denna söta topp för 99:-, hade kostat 400:-. Vilket fynd=)

Fixar och donar

Håller på och städar och grejar i lägenheten, måste få lite ordning. Mycket ligger bara huller om buller. Lite ordning på torpet måste de allt vara. Skönt att få snyggt och rent här inne. Får besök på söndag, så det kan vara skönt att ha lite ordning. Kommer säkert få städa igen. Men de får jag ta. Ska snart ta en liten pause och kila ner till Fia och ta två kvällsmackor. Magen ropar lite känner jag.

Ursnygg kjol

image667 
Måste nog gå till Lindex imorgon och kika efter denna kjol!


Lunch

Nu är jag hemma hos Fia och lunchar lite. Ska snart tillbax till skolan. Har inte riktigt ork för de, men jag ska palla mig dit. Lunchen idag blev ärtsoppa, två hårda mackor och ett glas vatten. Proppmätt =)

Hero ?


Ååå, vad jag älskar denna låt

Nu är det nyttigt som gäller på bordet

Nu har det blivit ändring i både kyl och maten på bordet. Köpte bara hem igår massa bra saker, som är nyttiga och bra för kroppen. Så här kommer dagen se ut nu i några veckor framöver:

Frukost: En hård macka med lätt mjukost på och en mugg med fil
Lunch: Soppa med en hård macka till
Kvällsmat: Två hårda mackor med keso eller lätt mjukost på och ett glas tranbärsjuice
Och där imellan en hel del frukt

Impulsköp ute på Tradera

Nu har Nina visat mig hur jag får ut lite kläder på Tradera. Får se om det blir några napp. Har sjukt mycket kläder som jag aldrig använt, som gärna skulle vilja bli sålda. Om inte annat för att jag ska få mer plats i garderoben.

Några av plaggen som jag lagt ut:

100:- styck


image663

image664

image665


SaraJohannaAlice tipsar

image662Joico värmespray

Fick jag av min frisör och vän Emelie. En toppen produkt för mig som plattar håret varje dag. Värt att pröva.

Nya tag med bloggen

Ska försöka ta lite nya tag med bloggen nu. Har inte varken haft tid och lust att lägga ner något energi på den. Men nu tar jag nya tag=)

Nytt nummer och ny mobil


Nu har jag köpt min morbros mobil och skaffat mig nytt nummer =)
Nära och kära,säg till mig om ni inte har fått de =)

Min profilbild
RSS 2.0