Lite shopping!

 

Var på Marieberg en sväng i Lördags, och fastnade för dessa två:)

"Hemma" igen

Kom till Skövde idag, efter en helg hos Mor och Far. Har varit super trevligt. Verkligen en lugn och skön helg. Kändes nästan som man ville stanna där. Men man måste tillbaka till verkligheten här i Skövde.

Får se vad denna vecka har att bjuda på. Börjar min Vfu i morgon, är så himla nervös. Men det kommer nog gå bra. Får jag hoppas på:)

Varför tvivlar jag!

Varför tvivlar jag på mig själv, att jag inte skulle klara av och kunna bli lärare. Just nu känns det tungt, känns som att kraven och vägen dit är både lång och svår. Känns ju inerst inne som jag inte vill någe annat, men ändå känns det knepigt. Ska bli skönt att gå ut på VFU och se verkligheten. Kanske får jag glöden tillbaka, får hoppas på de.
Men inerst inne skulle jag svika mig själv om jag inte fullföljer detta. Jag menar detta är min chans här i livet och detta har jag kämpat för att komma till så mycket. Jag är 19 år, utbildningen är 3½, och därefter har jag hela livet i mina händer. Så varför inte ta vara och vårda det väl?

image89

Lönebesked

Fick mitt lönebesked idag:) Det såg toppen ut. Hade inte väntat mig så mycket. Men det kommer mycket väl till pass:)


Ibland blir hjärtat surt!

Förstår inte riktigt, man fyller sitt hjärta med så många personer. Personer som man tror  på till 100% och som har en stor plats i hjärterummet. Vissa av dem ska slutligen göra hjärtat surt och eländigt.

Varför ska man förtjäna detta?

image88

Sara som liten

image87
Länge sedan man var så här liten

Vill vara glad hela dagen, varje dag!

image86

Ibland förstår jag mig inte på mig själv faktist. Förstår inte varför jag känner mig så deppig inombords. Ytan är glad, men insidan känns tom och ensam.
Vill vara den där glada, spralliga Sara, som verkligen är på topp. Men det känns som det är nått som är fel.
Vad felet är, ja det skulle jag vilja veta.

Lindex

Gick förbi en mörk och stängd Lindex butik idag. Kikade lite i fönstrena, finns mycket fint. Snygga kläder i fina höstfärger.


image85

Lindex Skyltfönster

5 stjärnor

Hyrde film med Katta och Sofia idag, och vilken toppen film det blev. Helt klart fem stjärnor. Det var länge sedan man säg en sådan bra film faktist. En film som verkligen innehöll allt, och mycket skratt blev de. Tror att vi alla vara överens om att denna måste ses igen. Kommer säkert bli en av mina favoriter. Så himla go film alltså. Helena Bergström visar att hon inte bara är en super bra skådis, utan att hon även kan göra en underbar film:)

Någon mer som tycker denna är underbar?

image84

Gott tilltugg

  • Tropical Salsa
  • Nacos med  ostsmak
  • Solrosfrön med barbeque smak
image83

GårKvällens Outfit

Det blev en ganska enkel outfit igår. Hade tänkte mig ett annat linne , men det fick bli som det blev:)
image82

Fias fördrink

Passoa Melon Cactus + Sockerdricka

Ja, den blev helt okej, med en limeskiva i så blev den toppen:)

image80

Utgång med Fia igår!

Vi hade minst sagt en toppen kväll. Utan några planer och oveten om var vi skulle, så hamnade vi på en jätte mysig resturang Mummel Mat och malt. Super trevligt och hur bra service som helst. Vi blev sittande där några timmar och de märktes tydligt på hur Fia och jag var när vi reste på oss. Det blir så lätt att man bara sitter och dricker och äter och pratar och tänker knappt på att alkoholen kanske kommer slå till.

Min beställning:

Kycklingsallad ( Suveränt god)
Eriksberg ( Öl)
X-ider
Vanlia Sky
Bailys

Efter maten hamnade vi på nått annat ställe, har helt tappat bort namnet, men det var trevligt.:)



Det är ungefär så vi känner oss, som två lerhögar!

image78
Sofia&Jag

image79
Gamalt kort på oss

Is this Life?

image77

Känner mig inte lika glad och lycklig som jag gjorde för några månader sedan. Vet inte vad det är, kan inte sätta fingret på vad de är. Det är väl kanske för att allt är nytt och man vet inte vad framtiden har att ge. Men det är en så konstig känsla som finns i själen på nått sätt. Fasaden är glad, men inte insidan:(

Önskar man hade svaren på alla funderingar och frågor som finns i huvudet.


Min profilbild
RSS 2.0