Sally

image540SARA JOHANNA ALICE

Besviken =(

Ursh.... Blir så ledsen på endel i min närhet, de personen som jag trodde stod mig nära. Varför försvinner ni när jag behöver er som mest?

30 december

Drar till Örebro idag med Emelie. Vi ska fixa inför morgondagens nyårsfirande=)


Sally och Sandy ikväll

Ska snart till Sandy i Kumla. =)

image539 VI

Flashdance




Trött, seg, små kraslig + Glad 27/12

  • Jobbat på Din sko
  • Varit med Sandy

Sitter hemma och känner mig seg, och lite sliten. Jobbade bara fyra timmar idag, sendan var jag I Kumla hos Sandy en sväng. Så dagen har inte varit så jobbig, men känner mig endå jätte trött. Och förkylningen verkar inte vilja släppa=( Blev i alla fall väldigt glad förut, när jag fick ett samtal från Skövde av en viss Ludvig=)


image530SARAJOHANNAALICE

27/12

Jobb, jobb, jobb... Men bara i fyra timmar......

image529

26/ 12

Började dagen med att jobba från 10-17 på Din Sko Marieberg. Hur kul som helst, var verkligen motiverad att jobba järnet. Lite stressigt var det, men det är alltid roligt när det är mycket folk. Timmarna går så mycket snabbare då. Fick lite julklappar av Chefen också. Lite godis, biobiljett, en check som du kan beställan en bok för och duschgrejer. Hon berättade även att jag får sommarjobba där i sommar också=) Skit glad rent ut sagt. Och att hon skulle höra av sig så fort hon visste nått om jobb i Skövde. Skulle vara guld att jobba lite där med.

Åkte in till Örebro efter jobbet och hämtade Katta. Sen drog vi hem till Askersund, där tjejer från klassen kom. Vi käkade lite tacos och hade myspys =)


image528

Snart läggdags

Känner mig jätte trött. Ska snart fixa mig i ordning, putsa upp mina stövlar och ta fram outfiten till i morgon. Dags för jobb nu tre dagar framåt. Tycker det ska blir jätte kul, länge sedan sist. Men det gäller att ha huvudet på topp i morgon. Känns som att det kommer bli ganska mycket folk i morgon.

image527

Tomten

image526 Årets " Tomte" 07, hos familjen Alvarsson

Familjen Alvarsson

Från Julafton

280994-522 280994-523 280994-524 280994-525
Syster, Jag, Mamma och Pappa

Julklapps lek 00.30

Paketen på bordet Någon hade tur med sexorna

Igår natt körde vi en julklapps lek, som för mig var ny. Kommer nog att bli en ny tadition i familjen. Alla som är med hade köpt ett paket som började på bokstaven A för 50 kronor. Sedan lägger man alla paket i en hög på ett bord, samtidigt ställer någon en tid på en klocka, vi säger fem minuter. Sedan står man runt bordet och slår två tärningar. Den som får en eller två sexor får ta ett/två paket. Man får när alla paket i mitten av bordet är borta, sno från grannen eller någon annan med paket=). Man håller på tills tiden tar slut. Riktigt skoj och man blir både stressad och vinnarinstinkten kommer fram. Detta gör ju att vissa inte får några paket alls, medans andra kan få flera. Jag kammade i alla fall hem 4.

image518


Andliga sånger ( Tre skivor) Undra just när jag ska lyssna på sådan musik =p
Amelia( tidning)
Avfettning till bilen
Apotekets senap




Julklappar

image508
Lite kort på en del av klapparna

    

Klappar från tomten:
Baslåda och högtalare till datorn ( Gött ljud vill jag lova)
Presentkort på MQ
En reseplatttång ( se bilden ovan, den lilla fick jag)
Dvd Film ( Dirty Sanchez)
Småkompis ( antistress grej)
Pengar 10200:-
Hemma grejer till lägenheten
En hårfön
Väckarklocka
Strumpor
Klockradio,( Så jag inte ska försova mig så mycket)
Underkläder
Smink
Matlagninsbok
Sängkläder
Skolsaker( Pennor,sudd och Almenaka)
Tomtar
En tröja
Halsband




Juletid

Då var julen över, och juldagen är här. Sitter hemma framför datorn och degar ett tag. Är lite små krasilig, så det är skönt att ta det lite lugnt. Har nyss kommit hem från syster ryster. Ska senare åka ner till Skövde ett tag med far och hämta lite saker och även lämna klappar sedan gårdagen.

Måste säga att julafton igår var en av det bättre jularna på mycket länge. Lung och skön. Tänkte att jag skulle skriva lite i korta drag( En kort kort version) hur min jul såg ut igår:

Vaknade efter en mycket god sömn så där vid åtta tiden, och såg att julestrumpan var fyllde med lite klappar. Så jag satt som vanligt i sängen och slet upp julklapparna. Sedan blev det julfrukost med mor och far. Mums för Julskinkan.

Fixade mig i ordning och for iväg med far in till stan och köpte lite saker, bland annat julgransbelysning.hihihi, vi kom på dagen innan när vi klädde granen att vi inte hade någon. Tur att vissa affärer är öppna =9

Hem igen, där syrran och mor väntade. Öppnade några klappar och snart vidare till Farbror Mats och kusinerna. Bjöds på god Lax och potatis. Kändes bra eftersom man visste att ett julbord väntade senare på kvällen. Även där öppnades klappar. Trevligt var det.

Jaha, sedan var det det hem igen ,där en morbror Svenne och Mormor väntade. Svenne som hängde ut från fönstret och skrek när vi hade stannat bilen. - Men för Fan Kalle Anka börjar ju..hihihihihihi=)

Eftermiddagen fortsatte med god mat och trevligt sällskap och julklappsöppning=)

image506

Vid åtta tiden åkte vi till Anna och Martins hus. Där Sune, Ing-Marie, Jerker,Martin och Mai-britt var=)
Där öppnades de fler klappar, kvällsmat, Spel av Buzz, Julklappslek och mycket mycket skratt=)
Blev ganska sent, vi höll på till cirka 2. MysMys=)

En underbar julafton
Alla vara nöjda och glada

image507

Nyårs outfit klar idag =)

image499 Klänning från MQ 499:-

image500

Tillbehör:

   

Min profilbild
RSS 2.0