Juletid

Då var julen över, och juldagen är här. Sitter hemma framför datorn och degar ett tag. Är lite små krasilig, så det är skönt att ta det lite lugnt. Har nyss kommit hem från syster ryster. Ska senare åka ner till Skövde ett tag med far och hämta lite saker och även lämna klappar sedan gårdagen.

Måste säga att julafton igår var en av det bättre jularna på mycket länge. Lung och skön. Tänkte att jag skulle skriva lite i korta drag( En kort kort version) hur min jul såg ut igår:

Vaknade efter en mycket god sömn så där vid åtta tiden, och såg att julestrumpan var fyllde med lite klappar. Så jag satt som vanligt i sängen och slet upp julklapparna. Sedan blev det julfrukost med mor och far. Mums för Julskinkan.

Fixade mig i ordning och for iväg med far in till stan och köpte lite saker, bland annat julgransbelysning.hihihi, vi kom på dagen innan när vi klädde granen att vi inte hade någon. Tur att vissa affärer är öppna =9

Hem igen, där syrran och mor väntade. Öppnade några klappar och snart vidare till Farbror Mats och kusinerna. Bjöds på god Lax och potatis. Kändes bra eftersom man visste att ett julbord väntade senare på kvällen. Även där öppnades klappar. Trevligt var det.

Jaha, sedan var det det hem igen ,där en morbror Svenne och Mormor väntade. Svenne som hängde ut från fönstret och skrek när vi hade stannat bilen. - Men för Fan Kalle Anka börjar ju..hihihihihihi=)

Eftermiddagen fortsatte med god mat och trevligt sällskap och julklappsöppning=)

image506

Vid åtta tiden åkte vi till Anna och Martins hus. Där Sune, Ing-Marie, Jerker,Martin och Mai-britt var=)
Där öppnades de fler klappar, kvällsmat, Spel av Buzz, Julklappslek och mycket mycket skratt=)
Blev ganska sent, vi höll på till cirka 2. MysMys=)

En underbar julafton
Alla vara nöjda och glada

image507

Kommentarer
Postat av: Zack

God Jul :)
Tc.

2007-12-25 @ 13:07:33
URL: http://cityoftheday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0